TSD KOPPELT DE BESTE TECHNICI AAN DE MOOISTE PROJECTEN

Als je wilt werken in de techniek dan ben je bij TSD aan het goede adres. Met ruim 20 jaar ervaring in de techniek hebben wij de mooiste projecten in binnen- en buitenland voor technische professionals op ieder niveau.

WE SPREKEN DE ZELFDE TAAL

Al onze accountmanagers komen zelf uit de techniek en hebben ervaring in de vacatures waarvoor wij bemiddelen. Zij spreken daarom de zelfde taal. De taal van de technische professional.

Snel zoeken
Vacatures
inVertrouwelijk
inKrimpenerwaard

TSD Groep

Ooit begonnen als een bedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud en apparatenbouw is TSD vandaag uitgegroeid tot een gespecialiseerd technisch projecten- en detacheringsbureau. Wij hebben in ruim 20 jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor wij een ruim aanbod hebben aan technische vacatures op verschillende niveaus. Veel van onze opdrachtgevers zoeken specialisten die ze op detacheringsbasis kunnen inhuren. Uiteraard bieden we jou alleen functies die aansluiten bij jouw kwaliteiten, wensen en ambities

Bekijk ons direct op onze sociale media:

Onze klanten
Schrijf je direct in

Inschrijven

Vacature overzicht

Vacatures

Werkgever login / overzicht kandidaten

Inloggen

TSD Engineering & Consulting BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.