TSD KOPPELT DE BESTE TECHNICI AAN DE MOOISTE PROJECTEN

Als je wilt werken in de techniek dan ben je bij TSD aan het goede adres. Met ruim 20 jaar ervaring in de techniek hebben wij de mooiste projecten in binnen- en buitenland voor technische professionals op ieder niveau.

WE SPREKEN DE ZELFDE TAAL

Al onze accountmanagers komen zelf uit de techniek en hebben ervaring in de vacatures waarvoor wij bemiddelen. Zij spreken daarom de zelfde taal. De taal van de technische professional.

Kandidaten

Wij spreken dezelfde “taal” en weten wat er speelt

Als technisch professional zoek je werk dat jouw past. Je wilt dan ook dat het bureau dat voor jouw bemiddeld begrijpt wat jouw kennis en specialisme is. Onze accountmanagers zijn zelf ook afkomstig uit de techniek en volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet. Bovendien hebben wij een prachtig netwerk opgebouwd van uiteenlopende opdrachtgevers waardoor het zelden lang duurt voordat we geschikt werk voor je gevonden hebben.

Wij zoeken

Vakmensen werkzaam in de techniek of daar voor opgeleid willen worden. Zie onze actuele vacatures voor een overzicht van functies of schrijf je direct in en wij zoeken de baan die jou past.

Duidelijke afspraken

De handen uit de mouwen steken. Dat is niet alleen wat we van jou als professional verlangen, maar ook van ons zelf. Duidelijke afspraken over werktijden, verantwoordelijkheden en salariëring. Wij doen wat wij beloven. Dat zul je ervaren als je ons leert kennen.

Wij kijken verder

Wij willen jou ECHT leren kennen. We nemen de tijd om samen met jou verder te kijken dan je ervaring en diploma’s. We zoeken op basis van je karakter, je wensen en je ambities op de langere termijn. Je bent hiervoor van harte welkom bij ons op kantoor. Hoe beter we je leren kennen, hoe sterker en sneller we kunnen matchen.

Wordt lid van de TSD community en schrijf je direct in of log in met je bestaande account.

Schrijf je direct in

Inschrijven

Vacature overzicht

Vacatures

Werkgever login / overzicht kandidaten

Inloggen

TSD Engineering & Consulting BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.