TSD KOPPELT DE BESTE TECHNICI AAN DE MOOISTE PROJECTEN

Als je wilt werken in de techniek dan ben je bij TSD aan het goede adres. Met ruim 20 jaar ervaring in de techniek hebben wij de mooiste projecten in binnen- en buitenland voor technische professionals op ieder niveau.

WE SPREKEN DE ZELFDE TAAL

Al onze accountmanagers komen zelf uit de techniek en hebben ervaring in de vacatures waarvoor wij bemiddelen. Zij spreken daarom de zelfde taal. De taal van de technische professional.

Assessments

In onze werkplaats worden vakmensen getest op vaardigheden, zo weten wij heel zeker dat de gevraagde vaardigheden voldoen aan uw verwachting. Denk hierbij aan las proeven of het lezen van tekeningen, zowel mechanisch als elektrisch.

Daarnaast nemen wij de mogelijkheid om, in samenwerking met daarin gespecialiseerde partijen, assessments af te nemen om iemands karakter en mentaliteit te kunnen beoordelen. Zo weten we niet alleen of de professional past binnen de bedrijfscultuur van u als werkgever, maar verkleinen we ook de kans op verrassingen achteraf.

TSD Engineering & Consulting BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.